![]() |
http://recipeci.com/savjeti/namirnice/jaja/ |
Polako traju pripreme za Uskrs, planiraju se jelovnici i ostale dekoracije, ali u tim trenucima nitko od nas ne razmišlja konkretno o tome ŠTO stavljamo na stol.... Glavni "rekvizit" svakako će biti jaja (pisanice), ok, ok...i kakva šunkica i francuska tu igraju veliku ulogu, ali svakako su jaja "ta" koja simboliziraju ovaj Blagdan...Pa, ako do sada još niste, krajnje je vrijeme da se informirate o svim kvalitetama ove namirnice... Zato bi bilo dobro da pročitate sljedeći članak.....
JAJA...
Jaja su neizostavni sastojci velikom broju jela. Nezamjenjiva su u tijestima, daju punoću kolačima, umacima i preljevima daju finu teksturu, povezuju mljeveno meso, upotrebljavaju se za pohanje, prženje, pečenje… Također se kao samostalno jelo mogu pripremiti na više načina, od običnog kuhanja do poširanja, kajgane, pečenja u omletima ili u nabujcima.Dalje pogledajte na linku:
http://recipeci.com/savjeti/namirnice/jaja/
![]() |
http://recipeci.com/savjeti/namirnice/jaja/ |
Nema komentara:
Objavi komentar