Prodajno-izložbeno kreativno druženje

Prodajno-izložbeno kreativno druženje
Kako je bilo na 1. i 2. prodajnom okupljanju...

petak, 1. lipnja 2012.

kreARTiva do&done je zaživjela...

   "kreARTiva"...  ono "nešto" o čemu kreativac sniva..

Photo by NickyBlack-all rights reserved

    Nakon uspješno odrađena dva prodajno-izložbena i kreativna druženja u svibnju, koji su bili nadasve zabavni, edukativni i inspirativni imamo mali odmor. Ali ne dugo. :-)  Već 16.06.2012., dakle za dva tjedna, ponovno se okupljamo na istom mjestu, sa istim razlogom.
   Neke od sudionca imale su se prilike promovirati na najbolji mogući način-putem TV kamera. I moram reči da su to izvele više nego profesionalno. Svaka čast! :-)
   Imali smo i dvije vrlo poučne i zanimljive prezentacije....
    Besplatne radionice.Tu su se našli ovaj puta 3D sospeso transparente (voditeljica:Sanja Janeš), najnovije ludilo za dekupažiste,


Photo by Darja Mrdjen-3D sospeso transparente-Sanja Janeš

 ...te metoda izrade ukrasnih predmeta suhim filcanjem, naših dragih bjelovarčanki Slađane i Snježane iz udruge "Zona kreative".

Photo by Darja Mrdjen-suho filcanje Slađana Bošnjak-"Zona kreative"

   Dok čekate moj sljedeći blog koji će obraditi temu i problem sa kojim se susreće svaka kreativna i stvaralačka duša, pogledajte nekoliko video zapisa iz emisije "Sanjin kreativni kutak", gdje je naša draga  kolegica i suradnica, urednica i voditeljica Sanja Janeš (TV PLUS) popratila naš događaj i porazgovarala sa našim prekrasnim kreativkama...

"Zona kreative"-Bjelovar....Suho filcanje

Sanja Janeš na kreARTivi

kreARTiva-promo

Tashenjka-kreARTiva
 Iako nije članica naše udruge kreARTiva-do&done, Katarina i njen suprug bili su toliko ljubazni i ustupili nam snimku TV emisije o kreARTivi..

Kreativna Ketty

   Dok uživate u djeliću atmosfere, razmislite o ideji da nas posjetite 16.06.2012., na starom mjestu, ZPC, Ilica 10, Zagreb....  Očekujemo Vas i pripremamo niz novih događanja, nagrada i iznenađenja... Ovo je zadnje izlaganje u Zagrebu do jeseni, stoga-nikako ne propustite... :-)

    Do mog sljedećeg bloga sa nekoliko novih savjeta za kreativce.....stay tuned.. :-)

   Vaša HobbyEla

Nema komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...