Prodajno-izložbeno kreativno druženje

Prodajno-izložbeno kreativno druženje
Kako je bilo na 1. i 2. prodajnom okupljanju...

ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Zli jezici..

   Pretpostavljam da nema čovjeka na svijetu koji nije bio izložen zlim jezicima-bilo koje vrste...  Ja takve plitke umove jednostavno ne razumijem... Ne mogu shvatiti kako netko želi gubiti vrijeme i energiju na postavljanje "klipova" nekome??  Ja svoju energiju i (rijetko) slobodno vrijeme usmjerim na nešto kreativno ili korisno..
  "Live and let live"... To je rečenica koju bi trebalo ugravirati u umove tih sitnih duša... 
  No, jedino što im ide u prilog je-anonimnost..Iako im to ne jamči i neprepoznatljivost.. :-PP
  Uopće...čemu ovo sve pišem?  Ne znam ni sama..Vjerojatno zato da ih izazovem na nove "pothvate", a ja ih spremno čekam.Jer.... NE MOGU MI NIŠTA! :-)  No dobro se zamislite, okrenite se oko sebe i zapitajte: zašto netko želi bojkotirati (ili čak sabotirati) sve ono što radite?  Zbog ljubomore, te stare "gospođe", grintavice koja ne pronalazi smisao u svom dosadnom i zlom  životu pa se bavi tuđim.. eto...
Toliko od mene za danas... Budite vrijedne i kreativne u borbi protiv zlih jezika! :-)

     Vaša HobbyEla

2 komentara:

MICE TORBICE kaže...

Uhhhhhh,e jesi me pogodila u sridu...Evo za koji dan moje Mice Torbice pune 2 godinice,i za to vrijeme sam dobila na stotine i stotine pohvala a nasuprot tome samo 1 nazovimo je "kritiku"..
Osoba se usmjerila na mene da me vrijeđa,ismijava, ,ponižava i naravno moje najbliže-a ja sam bila totalka zbunjena da netko koga uopće ne poznam me uporno prati 3 g i toliko mrzi????
A onda je jedan izniman čovjek kada sam mu to sve ispričala me upitao od koliko osoba sam dobila takvih "kritika"???
Ja sam doslovno zastala i blijedo gledala u njega i onako glupavo rekla-pa od nikoga drugoga..
I Tada mi on reče nešto što me osvjestilo-Pričaš mi tu pola sata o toj zlici ,a tisuće ljude koji te hvale si podcjenila i nisi ih niti spomenula???
I tako i jeste-osoba koja me je maltretirala samo je jedna jadna i zavidna i naravno da ju poznam i vjeruj mi to je toliko jadno čeljade da je kažnjena samim time što mora živjeti sama sa sobom...

HobbyEla kaže...

Baš tako Mica.. I onda na kraju shvatiš da si puno vremena i energije uložila u pogrešnu osobu.. Ali je to dobra "škola" za sve nas koji kroz to prolazimo prije ili kasnije. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...