Prodajno-izložbeno kreativno druženje

Prodajno-izložbeno kreativno druženje
Kako je bilo na 1. i 2. prodajnom okupljanju...

petak, 9. ožujka 2012.

Dan D je stigao...... Iskoristite svoju priliku...

Peti Sajam rukotvorina u klubu Boogaloo

Peti Sajam rukotvorina u klubu Boogaloo
Sajam rukotvorina održava se 10.3. 2012. u klubu Boogaloo (Vukovarska 68, Zagreb), polujubilarni, peti put za redom od 10 do 20 sati. Upad je besplatan!
Na sajmu će, kao i do sada, posjetitelji moći vidjeti, isprobati, naručiti, kupiti razne rukom rađene unikatne predmete za dom, nakit, ukrase, pletene ili heklane odjevne predmete, igračke, čestitke, poklon kutije i još puno fora stvari po pristupačnim cijenama.
Ali to nije sve! U slavljeničkom raspoloženju vrijedni kreativci i kreativke poželjeli su posjetitelje koji nas vjerno posjećuju iz mjeseca u mjesec po svim vremenskim (ne)prilikama obradovati malim poklonom iznenađenja. Svaki poklon je rukom rađen unikat sa puno pažnje i ljubavi i zapakiran u poklon kutiju.
U 17 sati posjetitelji mogu prisustvovati maloj kreativnoj modnoj reviji na kojoj će se svojim radovima predstaviti sami izlagači i izlagačice. Predstavljeni unikati će se moći kupiti po pristupačnim cijenama. Tu je i radionica izrade nakita u epoxy smoli na koju se možete prijaviti na acarapic@gmail.com gdje možete dobiti i sve dodatne informacije.
U prostoru kluba, predviđenom za to, može se i podružiti, popiti piće, a prostor za pušače je osiguran.
Za sve dodatne informacije kontakt osobe su:
Koraljka Juričić, organizatorica 091 5509 192, koraljka.juricic@gmail.com
Đurđica Dunatov, 091 5710 499, mozaikbox@xnet.hr

(Članak je preuzet sa  druge web lokacije  u svrhu informiranja i marketinga).

1 komentar:

Unknown kaže...

šteta šta u Splitu nema ni "s" od sajma, osim onih za velike firme... a Zagreb mi ipak predaleko koliko god htjela doći, al popravit će se i to...bar se nadam :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...