Prodajno-izložbeno kreativno druženje

Prodajno-izložbeno kreativno druženje
Kako je bilo na 1. i 2. prodajnom okupljanju...

srijeda, 21. ožujka 2012.

Proljetni MAKEOVER šivalice....tutorial za 5!



             Proljeće je... Napokon i službeno! Već punih 24 sata (možda i malo više), uživamo u tom, većina će se složiti, najljepšem godišnjem dobu. Niti je prehladno, niti prevruće, ne padaju neumorne kiše, priroda se budi i obasipa nas prekrasnim prizorima sa svih strana..
           Toliko je tema o kojima bih pisala, izvori inspiracije su nepresušni, ali nema uvijek slobodnog vremena..balansiram između onoga što se mora, onoga što se treba i onoga što se želi...
            Danas sam "ono što se mora" za ovaj dio dana završila, "ono što se treba" može još malo i pričekati, zar ne? hi hi A ono što sada želim je....Podijeliti sa Vama ovo prekrasno otkriće, svakome dostupno za izradu uz iscrpan tutorijal, zahvaljujući ljubaznosti još jedne od blogerica.. :-)





   Posebno će biti oduševljene šivalice, a i svi mi kreativci koji smo žedni novih inspiracija. Vrlo je jednostavno i lijepo opisan naćin restauracije (da ga tako nazovem), pa pretpostavljam da nitko neće imati problema prilikom upuštanja u ovu novu i nadasve ludu avanturu.
Nadam se da će i koja slika "pasti", pa da vidimo kakve su vaše ideje i zamisli za ovog vrlo važnog "člana" naših obitelji..  :-)

      A evo kako makeover izgleda slikovno...Za detalje kliknite na sliku i sljedite blog. Sretno! :-)




Ovo je svakako ugodno osviježenje, zar ne?  I nadam se Vašim slikama... :-)

                                  Vaša HobbyEla Follow my blog with Bloglovin

2 komentara:

Suzana kaže...

Šta napravi od maust have alata? Sad mi je još više žao što nemam mašinu i ne znam s njom.

mustrica kaže...

Cool!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...